Talisca'dan sonra Andre Carrillo'dan da mesaj geldi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, gelecek sene takım bütçesinde büyük bir daralmaya gidecek. Bu daralma koronavirüsün etkisine göre daha da fazla olabilir. Bu nedenle yıldız oyuncu transfer etmekten kaçınan Beşiktaş'a Anderson Talisca'dan sonra Andre Carrillo'dan da mesaj geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetiminin şu anda transfer düşünecek hali yok ama Suudi Arabistan’dan sürpriz bir teklif geldi… Anderson Talisca’nın sürekli “beni alın” diye mesaj gönderdiği ortamda, Andre Carrillo’dan da Beşiktaş’a mesaj geldi.


Suudi Futbol Federasyonu’nun aldığı kararı Al Hilal tüm futbolculara uyguladı. Sezon başında 13.5 milyon euro bonservis bedeline transfer edilen Andre Carrillo’ya da, maaşında yüzde 50 indirim yapılacağı bilgisi verildi.

Hali hazırda 7 milyon euro kazanan Perulu oyuncu, 3.5 milyon euro’ya Suudi Arabistan’da oynamayacağını sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Carrillo’nun menajeri ise aralarında Beşiktaş’ın da olduğu takımlara yılda 2.5 milyon euro’luk sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu mesajını gönderdi.

Beşiktaş, Carrillo’ya 2.5 milyon euro ödemeyi kabul etse bile ciddi bir FIFA süreci sıkıntısı yaşayabilir. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder