Volkan Babacan'dan sonra Beşiktaş'a bir kaleci daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Daha önce Medipol Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş bir kaleci transferi için daha girişimlere başladı. Siyah-beyazlıların listesindeki Sinan Bolat, “Antwerp sözleşmemi uzatmak istedi ancak beklemeyi tercih ettim. Türkiye’den takım ismi söyleyemem ama teklif geldi” dedi.


siyahlabeyaz | İki yıllık kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Loris Karius'la yollarını kesin ayıracak Beşiktaş, kaleye iki transfer birden yapma kararı almıştı. Rekabeti artırmak isteyen yönetim, daha önce Volkan Babacan ile yüz yüze görüşerek prensip anlaşmasına varmıştı.

Sabah'ın haberine göre; Siyah beyazlılar için adı geçen bir diğer isim ise Belçika'da Royal Antwerp formasını giyen Sinan Bolat'tı. Kariyerini nerede sürdüreceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolat, "Beşiktaş'tan teklif aldın mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:


27 MAÇTA 30 GOL YEDİ

"Antwerp'le mukavelem sezon sonunda bitiyor. Antwerp sözleşme uzatmak için teklifte bulundu ancak ben süreçte beklemeyi daha uygun gördüm. Türkiye'den benimle ilgilenen takımlar var, görüştüğüm takımlar da oldu. Şu anda kulüp ismi veremem ancak transfer teklifi aldım."

BEŞİKTAŞ'TA BARCELONA MODELİ! DEV KESİNTİLER...


Bu sezon Royal Antwerp formasıyla Belçika Ligi'nde 27 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, kalesinde toplamda 30 gol gördü. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder