“Anayasa’nın 59’uncu maddesiyle maçlara çıkmayalım” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

“Anayasa’nın 59’uncu maddesiyle maçlara çıkmayalım”

Share This

Beşiktaş’ta COVID-19 bulaşanların sayısı bir anda 10’a yükselince sıkıntı büyüdü… pek çok genel kurul ve divan kurulu üyesi takımın 12 Haziran’da başlayacak ekstra sezon maçlarında sahaya çıkmasını istemiyor. Hatta kulübe bu yönde mailleriyle başvurarak ligden çekilmeyi tavsiye ediyor.


siyahlabeyaz | Koronavirüse yakalanan isimlerden Başkan Ahmet Nur Çebi de yaptığı açıklamada, “Bilim Kurulu’nun onayı olmadan bu lig oynanamaz” dedi… 


Henüz bu yönde alınmış bir karar yok. Ancak siyah-beyazlı yönetim hukuk kurulu Anayasa’nın 59’uncu maddesini araştırdı. Devletin sporcuyu koruma yükümlülüğü olduğu bilgisini yönetime verdi. “Bilim Kurulu kararı olmadan bir maç oynanırsa futbolcu müsabakaya çıkmak zorunda değildir. İsterse maça çıkmayabilir” bilgisini verdi.

Başta Atiba olmak üzere bazı oyuncuların maçlara çıkmak istemediği ortamda Beşiktaş yönetiminin, Bilim Kurulu’ndan izin çıkana kadar maçları oynamamak için TFF’ye baskı yapacağı ise gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder