Barry Douglas: Oynadığım en iyi statlardan biri Beşiktaş'ınkiydi . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Barry Douglas: Oynadığım en iyi statlardan biri Beşiktaş'ınkiydi .

Share This

İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'da forma giyen eski Konyasporlu Barry Douglas, kariyerinde kendisini en çok etkileyen stadyumun Beşiktaş Vodafone Park olduğunu söyledi.


siyahlabeyaz | İskoç sol bek, kulübünün resmi sitesinde yer alan açıklamasında, "Beşiktaş'ın gerçekten çok etkili ve güzel, modern bir stadı var. Gürültülü ve iyi anılarım olan stadları var" ifadesini kullandı.


Süper Lig'de 2015-2017 yılları arasında 2 sezon Konyaspor forması giyen Barry Douglas, kariyerinde en çok etkilendiği stadın Beşiktaş'ınki olduğunu söyledi.

İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'da forma giyen İskoç yıldız, kulübün resmi internet sitesinde taraftarların sorularını yanıtladı.

Douglas, kendisine sorulan "Oynadığın en iyi stad hangisiydi?" sorusuna, "Atmosfer ve taraftarlar bakımından Elland Road diyebilirim. Bunun haricinde Beşiktaş'ın gerçekten çok etkili ve güzel, modern bir stadı var. Gürültülü ve iyi anılarım olan statları var. Oynadığım en iyi statlardan biriydi" şeklinde cevap verdi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder