Beşiktaş’ı, Abdullah Avcı’nın tazminatından kurtarıyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ı, Abdullah Avcı’nın tazminatından kurtarıyor

Share This

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın tazminatından kurtulmak istiyor. Yeni bir kulüp bulursa ödeme duracak. Avcı, Fenerbahçe'ye gidecek diye umutlananlara yeni müjde geldi.


Beşiktaş’ta gündem Fenerbahçe’nin kendilerini Abdullah Avcı’ya ödenmesi gereken tazminattan kurtaracağı iddiası… bir süredir Beşiktaş yönetiminin önemli isimleri; Ali Koç’un, Emre’nin de ısrarıyla Avcı’yı Fenerbahçe’nin basına götüreceği bu sayede tazminat derdinden kurtulacaklarını konuşuyorlardı. Ancak yönetim kurulundan çok önemli bir isim herkesi taca çıkaran bir bilgiyi paylaştı:


Avcı’nın tazminatından kurtuluyoruz. Ama Avcı, Fenerbahçe’ye gitmesiyle değil… Emre, Okan Buruk’u ikna etmiş. Okan, Fenerbahçe’ye gidecek. Avcı’da yeniden Başakşehir’in başına geçecek.

Abdullah Avcı ile Beşiktaş karşılıklı olarak anlaşmaya varmadan yollarını ayırdıkları için siyah-beyazlılar eski teknik direktörlerine hala tazminat ödüyorlar. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder