Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı golcünün peşinde! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı golcünün peşinde!

Share This

Süper Lig'in corona virüsü salgını nedeniyle araya girdiği dönemde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın, yıldız golcü için karşı karşıya geldiği ifade ediliyor.


Salgın sebebiyle ekonomik olarak zor günler yaşayan iki İstanbul devi, transferde önceliği bonservisi elinde olan oyunculara veriyor. Hırvat basınında yer alan habere göre, siyah-beyazlı ekip ile sarı-lacivertli takım, sezon sonunda kulübüyle kontratı bitecek olan deneyimli forveti alabilmek için yarışıyorlar. 


İstanbul'un güçlü takımlarından ikisi, aynı zamanda kendi ligleri için bir Avrupa kapısı durumunda. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Nikola Kalinic ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki golcüye ilgisi yeni değil. Son dönemde ise Beşiktaş da devreye girdi ve temaslarını sıklaştırdı.

Kalinic'in Atletico'da 1 yıl daha sözleşmesi var. İspanyol kulübü, oyuncuyu serbest bırakarak maaş yükünden kurtulmayı hedefliyor."

NIKOLA KALINIC KİMDİR?

5 Ocak 1988 tarihinde Hırvatistan'ın Solin şehrinde dünyaya gelen Kalinic, 1,87 boyunda ve forvet mevkinde görev alıyor.

Şu anda bonservisi Atletico'da olan oyuncu, Roma'da kiralık forma giyiyor.

Kariyerine ülkesinin takımı Hajduk'ta başlayan Kalinic, daha sonra sırasıyla;NK Istra 1961, Blackburn Rovers, Dnipro, Fiorentina, Milan, Atlético Madrid ve Roma formalarını terletti.

Nikola Kalinic, bu sezon toplamda 13 karşılaşmada rol alırken 2 gol 2 asist üretti ve 498 dakika sahada kaldı. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder