Beşiktaş'ta kaleci harekatı... 1 numaraya dört aday! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta kaleci harekatı... 1 numaraya dört aday!

Share This

Karius’un finansal anlamda sıkıntılı süreci ve ardından takımdan ayrılması sonrası listesinde Sinan Bolat, Volkan Babacan, Fabri ve Polonyalı Rafa Gikiewicz'in yer aldığı Beşiktaş'ta Sinan'ın bonservisinin elinde olması milli eldiveni şu an için bir adım öne çıkarıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta transferde öncelik kalede… Takvim'in haberine göre, Loris Karius'un gidişinin ardından kaleci arayışlarına hız veren Siyah-Beyazlılar'ın listesinde şimdilik 4 isim öne çıkıyor.


Bu oyuncular Royal Antwerp ile yollarını ayıran milli kaleci Sinan Bolat, Başakşehirli Volkan Babacan, bonservisi Fulham'da olan eski Beşiktaşlı Fabri ve Union Berlin'den Rafal Gikiewicz.

ERSİN DESTANOĞLU'NUN PERFORMANSI BELİRLEYİCİ OLACAK

Sinan'ın bonservisinin elinde olması milli eldiveni şu an için bir adım öne çıkarıyor. Polonyalı Gikiewicz de sezon sonu serbest kalacak. Kontratları devam eden Fabri ve Volkan için ise gelişmeler beklenecek. Sezon sonuna kadar kaleyi koruyacak Ersin Destanoğlu'nun performansı teknik heyeti tatmin etmezse iki kaleci birden alınacak. (Takvim)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder