Beşiktaş'ta o isim dışında herkes idmanda! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta o isim dışında herkes idmanda!

Share This

Karantina süreçleri sona eren Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve N’Koudou’nun da çıktığı idmana, daha önce Kovid-19’a yakalanan Boyd katılmadı.


Takımda 8 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında 14 Mayıs’ta antrenmanlara ara verme kararı alınan Beşiktaş’ta çalışmalar dün yeniden başladı.


Hürriyet'in haberine göre; Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmana, yurt dışından döndükten sonraki 14 günlük karantina süreleri sona eren Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve N’Koudou’nun da katıldığını söyledi.

Daha önce Kovid-19’a yakalanan Boyd dışındaki tüm oyuncuların katıldığı idmanda gruplar halinde antrenman yapıldı. Öte yandan Göztepe’nin Portekizli kalecisi Beto, Beşiktaş’tan teklif aldığını açıkladı. Radyospor’a konuşan 38 yaşındaki eldiven, “Beşiktaş dışında başka kulüplerin de ilgilendiğini biliyorum ama önceliğim Göztepe” dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder