Bir darbe de sponsorlardan gelecek! Çarpıcı rapor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bir darbe de sponsorlardan gelecek! Çarpıcı rapor...

Share This

Koronavirüs salgını nedeniyle mali olarak zor duruma giren kulüplere bir kötü haber daha. Sponsorluk gelirleri dramatik oranda düşecek.


siyahlabeyaz | Koronavirüs salgını nedeniyle mali olarak zor duruma giren kulüplere bir kötü haber daha. Sponsorluk gelirleri dramatik oranda düşecek.


Son iki ayda birçok lig oynanamadı ve ödemeler yapılamadı. Kulüpler mali anlamda çok zor günlerden geçiyorlar. Ligler başlasa dahi en azından bir süre maç günü gelirlerinden mahrum olacaklar. Peki ya sponsorlar? İşte burada da onları kötü günler bekliyor.

Two Circles Spor Pazarlama Ajansı’nın raporuna göre birçok yeni sponsorluk anlaşması beklemeye alınacak, birçoğu ise firmalardaki kesintiler nedeniyle iptal edilecek.

Toplamda bütün spor sektörlerinde 38 trilyon sterlinlik bir pazardan bahsediyoruz. Bunun %37 azalışla 23 trilyon sterline düşmesi bekleniyor.

Bu 38 trilyonluk pastanın 13 trilyonluk kısmını futbol oluşturuyordu.

Sponsorluğa çok fazla para harcayan havayolları, araba, enerji ve finansal kuruluşlar yeni dönemde büyük kesintilere gidecekler. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder