Caner Erkin'in menajerinden açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Caner Erkin ve İrfan Can Kahveci’nin menajeri Batur Altıparmak, Caner Erkin transferiyle ilgili Spor Arena'nın sorularını yanıtladı.


Caner Erkin ve İrfan Can Kahveci’nin menajeri Batur Altıparmak, Caner Erkin transferiyle ilgili Spor Arena'nın sorularını yanıtladı.


Caner Erkin’in 88 numaralı paylaşımı Beşiktaş lehine yorumlandı, ne dersiniz?

O paylaşımda bir anlam aramayalım Fenerbahçe’de oynarken de aynısını yapmıştı.

Caner Erkin için önceliğiniz Beşiktaş mı?

Beşiktaş ile olan sözleşmemiz 31 Mayıs’ta bitmesi gerekiyordu ama biliyorsunuz ligin son maçı oynanmadan sözleşme sonlanmıyor. Şu anda yaptığımız herhangi bir şey yok, öncelikle Beşiktaş’ı bekleyeceğiz sonrasında duruma göre yolumuzu çizeceğiz. Her zaman öncelikle sözleşmenin devam ettiği kulüple görüşmek ve şartların konuşulması lazım. Biz her zaman böyle yaptık, zamanında Mehmet Topal için de öncelikle Fenerbahçe’yi beklemiştik.

Beşiktaş’ın Caner Erkin gibi sözleşmesi biten oyuncularına yeni sezonda 250 bin Euro garanti maaş üzerinden bonuslar teklif edeceği iddia ediliyor. Bu rakamları nasıl karşılıyorsunuz?

Bu haberler nereden nasıl çıkıyor bilmiyorum, 250 bin euroluk teklif tamamen asparagas olduğu için yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Beşiktaş’ın bu rakamları teklif edeceğini hiç düşünmüyorum çok net söyleyebilirim, lig biter herkes ne olduğunu görür. (Spor Arena)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder