Caner Erkin'in menajerinden flaş transfer açıklaması! : "Oyuncumun sol bekin kralı olduğu...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Caner Erkin'in menajerinden flaş transfer açıklaması! : "Oyuncumun sol bekin kralı olduğu...!"

Share This

Caner Erkin’in menaceri Batur Altıparmak, Acun Ilıcalı’nın sözleri sonrası ortaya atılan iddialara FANATİK aracılığıyla yanıt verdi. Acun Ilıcalı'nın, "Fenerbahçe'ye sol bekin kralı geliyor” açıklamasının ardından işaret edilen Caner’in menaceri, suskunluğunu bozdu. Altıparmak, “Biz, gizli iş yapmayız. Bir takımla görüşmemiz olmadı. Ancak şunu söyleyeyim... Oyuncumun sol bekin kralı olduğu doğrudur” dedi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız sol bek Caner Erkin’in menaceri Batur Altıparmak, oyuncusu hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.


Yapımcı Acun Ilıcalı’nın, “Fenerbahçe’ye sol bekin kralı geliyor” açıklamasıyla Caner Erkin’i işaret edip etmediğini sorduğumuz Altıparmak, şu sözleri kullandı, “Oyuncumun sol bekin kralı olduğu doğrudur. Acun bey, bu konuyla alakalı yorumda bulunduğu için konunun muhatabı kendisidir. Biz, Caner’le alakalı olarak kararımızı vermek için sezon sonunu bekliyoruz. Bu konuda bir takımla görüşmemiz olmadı. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu’nun oyuncu talimatının 19. maddesinin 6. parafına göre bir oyuncu, sözleşmesi sona ermeden bir takımla transfer görüşmesi yapamaz. Aksi halde yazdığı gibi disiplin talimatı hükümleri uygulanır” ifadelerini kullandı.

‘İnter’e gittiğinde Fener’in haberi vardı’

Caner Erkin’in kariyer adımları konusunda her zaman şeffaf olduklarını belirten Batur Altıparmak, “Beşiktaş Kulübü’nden henüz kimseyle konuşmadık. Onlarla sezon sonunda masaya oturup sonrasında kararımızı vereceğiz. Biz, gizli iş yapmayız. Caner Erkin için İnter’le anlaştığımda o dönemki takımı Fenerbahçe Kulübü’nün haberi vardı... Bu yüzden Caner’le alakalı konularda kendisinin ve menaceri olarak benim sözlerim dışında bu süreçte başka kişilerin beyanlarını esas almak doğru değil” sözlerini sarf etti. (Gökmen Özcan / Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder