Elneny'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Elneny'nin menajerinden Beşiktaş açıklaması!

Share This

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı merkez orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'nin menajeri Alaa Nazmi, oyuncunun geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Elneny'nin Beşiktaş'taki geleceği hakkında konuşan Nazmi, "Koronavirüs krizinden önce Beşiktaş'ın Mohamed Elneny'ye karşı büyük bir ilgisi vardı, ancak henüz erken olduğu için resmi bir hareketlilik yok şu an. Koronavirüs salgını her şeyin durmasına neden oldu." dedi.


"Mohamed Elneny'ye birçok teklif var"

Mohamed Elneny'ye birçok takımın ilgisinin olduğunu söyleyen Nazmi, "Mohamed Elneny'ye birçok teklif var ama o Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. İster satın alma opsiyonunu kullanırlar ya da kalıcı olarak Beşiktaş'a transfer olur. Ve tabii olmazsa Arsenal'a geri döner ve başka bir takıma transfer olabilir. Her şey mümkün" şeklinde konuştu.

"Elneny'nin önceliği Beşiktaş'ta devam etmek"

Mısırlı oyuncunun Mısır'a dönmek istemediğini belirten Nazmi, "Mısır Ligi ve Körfez Ligi takımlarının Mohamed Elneny'ye ilgisinin olması normal, o profesyonel bir oyuncu ve başarlı, ayrıca birçok takımdan teklifler alıyor. Şu an Mısır'a veya Körfez'e dönmeyi düşünmüyor. Oyuncunun önceliği Premier Lig, Almanya ve İspanya. Ayrıca, Beşiktaş'ta devam etmek istiyor" ile sözlerini tamamladı. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan Arsenal ile 2022 yılına kadar sözleşmesi devam eden 27 yaşındaki oyuncu; bu sezon forma giydiği 28 maçta 2 asist kaydetti. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder