FIFA, UEFA ve TFF’ye ayrı ayrı dosya gönderildi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FIFA, UEFA ve TFF’ye ayrı ayrı dosya gönderildi

Share This

Beşiktaş haberleri için taraftarların önceliği indirim durumu… siyah-beyazlı yönetim de indirim konusunda ne yapabileceğini kararlaştırmaya çalışırken, FIFA, UEFA ve TFF’den destek talep etti.


Beşiktaş yönetimi için varsa yoksa indirim… 12 Haziran’da liglerin başlamasından önce bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. Futbolcuların menajerlerine tek taraflı indirim taleplerini içeren bir yazı gönderildi. Konuyu FIFA’ya kadar götürebileceklerine dair uyarıların da yer aldığı uyarı maillerine kimse uymadı.


Herhangi bir oyuncudan indirim için olumlu cevap gelmedi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim UEFA ve FIFA’nın haricinde TFF’ye de bir dizi indirim uygulaması için öneri listesi sundu.  

* İndirim sadece liglerin oynanmadığı içinde bulunduğumuz dönem için değil, ileriye yönelik de olsun.

* İndirim yapmayı reddeden futbolculara bazı yaptırımlar uygulansın. Ortak bir karar alınsın.

* İndirim için ortak bir alt limit (yüzde 5 ya da yüzde 10) belirlensin. Ayrıca bir üst limitte (yüzde 50’yi geçmesin) belirlensin.

* İndirim istenecek oyuncunun ve menajerinin elinin güçlendirilmemesi için görüşmelerin devam ettiği dönemde transfer görüşmeleri yapılmasın. Centilmenlik anlaşması yapılsın. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder