FLAŞ | Beşiktaş, Sinan Gümüş’ü gündemine aldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni sezonda kadrosunda değişiklik yapmak isteyen siyah beyazlılar Fraport TAV Antalyaspor’a transfer olan ve iyi bir performans gösteren oyuncuyu listeye ekledi.


siyahlabeyaz | Her durumda yapılacak transferler öncesi maliyet sıkıntısı ile karşı karşıya gelen Beşiktaş takım bütçesini çok etkilemeyecek isimlerden birine göz dikti.


Hakları İtalya Serie A ekibi Genoa’nın elinde olan 26 yaşındaki Sinan Gümüş için Beşiktaş, bir yıllık kiralık teklifinde bulunacağı iddiae dildi.

Devre arasında Antalyaspor'a kiralık gelen Sinan’ Gümüş'ün bilindiği gibi Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yıllık ücretini İtalyan kulübüne yüklemek arzusunda olan  Beşiktaş, olası bir durumda az da olsa deneyimli futbolcunun yıllık ücreti için belli bir ödeme yapacak. Ancak Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ne katılırsa İtalyan kulübüne 500 bin Euro ödeyecek.

Galatasaray kariyeri kupalarla dolu...

Antalyaspor ile 7 maça çıkan Sinan Gümüş, 3 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Galatasaray formasıyla 3 kez lig şampiyonluğu, 3 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 2 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Sinan Gümüş de Antalyaspor macerasının ardından Beşiktaş’ta forma giymeye sıcak bakıyor.

Oyuncuya ayrıca Olympiakos takımının da ilgisi var. (siyahlabeyaz )

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder