Forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, Cyle Larin engeline takıldı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, Cyle Larin engeline takıldı

Share This

Beşiktaş'ın forvet transferi Cyle Larin'e takıldı. Siyah-Beyazlılar, Zulte Waregem'in opsiyonunu kullanmaktan vazgeçtiği Kanadalı futbolcuyu elden çıkardıktan sonra golcü transferi yapacak.


siyahlabeyaz | Kadrosuna forvet takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ın önündeki en büyük engel Cyle Larin. Zulte Waregem'in opsiyonunu kullanmaktan vazgeçtiği Kanadalı oyuncu, sezon sonunda siyah-beyazlılara geri dönecek. Hücum hattında Burak Yılmaz, Umut Nayir ve Güven Yalçın'ı elinde bulunduran Beşiktaş'ta, Larin'in gelmesiyle birlikte forvet sayısı 4'e yükselecek.


Yönetim, golcü transferini bu oyuncuyu elden çıkardıktan sonra gerçekleştirilecek. Böylece hem sayı azalacak hem futbolcunun 1 milyon 250 bin Euro'luk maaş yükünden kurtulmuş olunacak hem de bonservis geliri sağlanacak.

Siyah beyazlılarda Güven'in kiralanması da gündemdeki yerini koruyor. Bu arada Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin, yüksek maaşı (2.5 milyon Euro) ve sakatlığı nedeniyle Aboubakar'a sıcak bakmadığı öğrenildi. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder