Gökhan Gönül kararını verdi! Fenerbahçe... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gökhan Gönül kararını verdi! Fenerbahçe...

Share This

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül ile ilgilendiği iddia edilmişti. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği ve Gökhan'ın da futbolu eski takımında bırakmak istediği öne sürülmüştü. Beşiktaş'ta mı kalacağı yoksa Fenerbahçe'ye mi transfer olacağı merak konusu olan 35 yaşındaki futbolcu, geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte detaylar..


Corona virüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada takviye çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, sağ bek transferi için kolları sıvadı.

Sezon sonunda sözleşmesi biten Mauricio Isla'ya transfer görüşmeleri yapması için izin veren ve Şilili oyuncuyu Riva'daki kampa götürmeyen sarı-lacivertliler, bu bölge için alternatif arayışlarına başladı.

Siyah-beyazlı yönetimle henüz yeni sözleşme konusunda masaya oturmayan Gökhan Gönül, yönetimle görüşeceği günü bekliyor.

BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR

35 yaşındaki sağ bekin iddiaların aksina Beşiktaş'ta kalmayı ve 2 yıl daha siyah-beyazlı formayı terletmek istediği öğrenildi. (Aspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder