Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferinde kritik süreç - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Gönül ve Caner Erkin, eski takımına dönebilir. Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan iki yıldız ile siyah-beyazlı yönetim kritik bir görüşme gerçekleştirecek.


siyahlabeyaz | Corona virüsü salgını nedeniyle sıkıntı günler yaşayan Beşiktaş'ta bugün kritik bir görüşme var. Takvim'in haberine göre; siyah-beyazlı kurmaylar bugün sözleşmelerinin son yılını yaşayan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile masaya oturacak.


850'ŞER BİN EURO TEKLİF EDİLECEK

Yönetimin her iki futbolcuya da yıllık 850 bin Euro garanti para teklif etmesi bekleniyor. Maç başı ve ekstra bonusların ne kadar olacağı ise belirsiz. Gökhan ve Caner'in teklifi kabul etmemesi durumunda Fenerbahçe her iki oyuncu ile görüşmelerini sıklaştıracak.

Fenerbahçe'nin özellikle Caner Erkin'in menajerleriyle geçtiğimiz günlerde sıkça bir araya geldiği fazlasıyla yazılıp çizilmişti. Caner Erkin'in de eski takımı Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyordu. 

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder