İşte Karius'un Beşiktaş'tan alacağı para! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta alacakları ödenmediği gerekçesiyle siyah beyazlıları FIFA'ya şikayet eden ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Alman kaleci Loris Karius'u FIFA haklı bulurken TFF de fesih kararını Beşiktaş'a iletti. Karius'un Beşiktaş'tan alacağı para belli oldu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta forma giyen Loris Karius alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek Siyah Beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Karius, çarşamba günü ülkesine dönecek.


İki sene evvel Liverpool’dan kiralanan ve geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilerin hedefi olan Loris Karius’ta beklenen oldu...

Ocak ayından bu yana maaş alamayan ve alacakları nedeniyle FIFA’ya giden Alman kalecinin sözleşmesini feshetmek için başvurduğunu duyurmuştu. Dün bu süreç tamamlandı. FIFA, TFF’ye belgeleri gönderirken, TFF de Karius’un sözleşme feshini Beşiktaş Kulübü’ne iletti.

Loris Karius’un Beşiktaş’tan alacağı ücret ne kadar olacak?

Beşiktaş, Karius’a Mart 2020’de 367 bin Euro ödeme yaptı. Alman file bekçisine geçiken ve ödenmesi gereken 93 günlük miktar ise 867 bin Euro.

Loris Karius’un geçen sezondan kalan alacağı ve toplam kontrat ücreti ise 1.6 milyon Euro.

Hâlâ İstanbul’da

26 yaşındaki kaleci ile resmen yollar ayrıldı. Karius, koronavirüs salgını sonrasında iptal edilen uçuşlar sebebiyle hâlâ İstanbul’da. Tecrübeli eldivenin en kısa sürede Türkiye’den ayrılacağı belirtildi. Öte yandan Karius’un, Alman ekibi Hertha Berlin’le de söz kestiği gelen haberler arasında.
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder