Koç’tan Ahmet Nur Çebi’ye Beko müjdesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Koç’tan Ahmet Nur Çebi’ye Beko müjdesi

Share This

Başkan Ahmet Nur Çebi kolları sıvadı. Rahmi Koç’tan randevu istedi. Vodafone’un yerine göğüs sponsorluğu için Beko’yu istedi.


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi sezonun bitimiyle beraber Beşiktaş’ın forma sponsorluğundan çekilmeye hazırlanan Vodafone’un yerine arayışlarına devam ediyor… öncelikle Beşiktaşlılığı ile bilinen Rahmi Koç’un kapısını çakan Başkan Çebi, sırt sponsoru olan Beko’yu göğüs reklamı yapma teklifini sundu.
Beko’nun sırt sponsorluğundan göğüs sponsorluğuna terfi etmesi için aradaki farkla ilgili gerekli detayları sundu. Rahmi Koç ise kendisinin bu işlere karışmadığını ancak Beşiktaş’ı bu dönemde yalnız bırakmamak adına reklam departmanına talimat verebileceğini, uygun şartlarda buluşurlarsa olmayacak birşey olmadığını anlattı.

Bilindiği gibi çok sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Rahmi Koç, çok uzun yıllardır taraftarı olduğu kulübe her türlü maddi ve manevi desteği esirgemiyor. Özellikle Beko markasıyla sponsorluk desteğini her zaman veriyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder