Küme düşme kalkarsa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in yaptığı açıklamanın ardından “küme düşme kaldırılır mı?” soruları gündemde... Böyle bir kararın alınması söz konusu olursa Beşiktaş kalan sekiz haftada bahsi geçen 7 kulübün 5’i ile karşı karşıya gelecek ve önemli bir fikstür avantajı yakalayacak...


TFF Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada 7 kulübün bu sezon küme düşmenin kaldırılması için başvuruda bulunduğunu ve önümüzdeki sezonun 21 takımla oynanması yönünde talepleri olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada birçok taraftar küme düşmenin kaldırılmasının şampiyonluk yarışını etkileyip etkilemeyeceğini konuşmuştu.


İşte o takımların sıralamaları ve puan durumları:

12-Gençlerbirliği - 28

13-Kasımpaşa - 26

14-Konyaspor - 26

15-Yeni Malatya - 25

16-Rizespor - 25

17-Ankaragücü- 23

18-Kayserispor-22

KÜME DÜŞME KALKSIN DİYEN KULÜPLERDEN 5’İ BEŞİKTAŞ’IN RAKİBİ

Sergen Yalçın ile yoluna devam eden Beşiktaş, kalan 8 haftaya 44 puanla girecek. 53'er puanla ligde zirvede yer alan Trabzonspor ve Başakşehir'in 9 puan gerisinde yer alan siyah beyazlılar öncelikli hedef olan Avrupa kupalarına katılabilmek adına ligin kalan 8 haftasında elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor.

Eğer federasyon, 12 Haziran’dan önce küme düşmenin kaldırıldığını açıklarsa alt sıradaki takımların hiçbir amacı kalmayacak ve kalan 8 hafta onlar için bir nevi formalite olacak. TFF konuyla ilgili kesin kararını henüz açıklamadı durumun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ

Beşiktaş-Antalyaspor

Denizlispor-Beşiktaş

Beşiktaş-Konyaspor

Kayserispor-Beşiktaş

Beşiktaş-Kasımpaşa

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş

Beşiktaş-Fenerbahçe

Gençlerbirliği-Beşiktaş (duhuliye.com)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder