Menajeri duyurdu! "Beşiktaş'la görüşüyoruz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Menajeri duyurdu! "Beşiktaş'la görüşüyoruz"

Share This

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren Beşiktaş,birçok ismi gündemine alırken, mali kriz nedeniyle sözleşmesi bitecek futbolculara öncelik vermişti. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda listesine aldığı yıldız futbolcunun menajerinden taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar geldi. İşte o sözler...


Corona virüsünün neden olduğu mali krizi hafifletmek için oyuncularıyla maaş indirimi konusunda görüşmeler yapan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Kadroya takviye konusunda yoğun bir mesai harcayan siyah-beyazlı idareciler, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği birçok isimle görüşmeler sürüyor.

Bu isimlerden biri de İspanyol sağ kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra'ydı.
Hollanda ekibi Twente'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 24 yaşındaki yıldız için Beşiktaş'ın girişimleri hem Hollanda hem de Yunanistan basınında sıkça dile getiriliyordu.

Cantalapiedra'nın temsilcisi Botines Albet de Beşiktaş'la masaya oturduklarını bildirdi. Hatta görüşmelerin olumlu seyrettiği bilgisini paylaştı.


"BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞÜYORUZ"

Radyospor'a konuşan Albet, "Aitor'un transferi üzerine Beşiktaş ile görüşüyoruz. Başka bir talip daha var. O da Yunanistan'dan Panathinaikos. İki takımla da görüşmeler sürüyor. Fakat Beşiktaş'la yapılan görüşmeler daha hızlı ilerliyor" ifadelerini kullandı.


600-700 BİN EURO'YA BİTER

Siyah-beyazlıların düşük maliyeti ve bonservis bedeli olmayan Cantalapiedra için ne kadarlık bir ücret önerdiği bilgisine ulaşılamadı ancak kulübe yakın kaynaklar 600 ile 700 bin euro gibi bir yıllık ücrete bu transferin bitebileceği yorumunu yaptılar.

Piyasa değeri 1.5 milyon euro civarında olan 1.77 boyundaki futbolcu iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor.

BARCELONA MENŞEİLİ

Barcelona altyapısında yetişen Aitor; Espanyol'un altyapısına transfer oldu. Ardından Sant Andreu, Damm ve Cornelia altyapılarında da forma giyen Aitor Barcelona'nın U19 takımına geçti. İlk profesyonel transferini Sevilla'ya yapan Atior oradan da Twente'de forma giyiyor. Aitor, Hollanda temsilcisiyle çıktığı 61 maçta 24 gol atıp 18 de asist yaptı.

156 MAÇTA 31 GOL, 23 ASİST

Kulüp kariyerinde toplam 156 resmi karşılaşmaya çıkan İspanyol oyuncu 31 gol, 23 asistlik performans sergiledi. Aitor Cantalapiedra ayrıca futbol hayatında hiç sarı ya da kırmızı kart görmedi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder