"N'Sakala ve Rıdvan bana yeter" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede Fabrice N'Sakala ve Rıdvan bize yeter dediği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Alanyaspor'la sözleşmesi liglerin bitimiyle sona erecek Fabrice N'Sakala ile büyük ölçüde anlaşmaya varmıştı. Sergen Yalçın'ın Alanya'yı çalıştırdığı dönemden talebesi olan Demokratik Kongolu futbolcuyu çok istediği iddia ediliyor. Oyuncu da yaptığı açıklamada görüşmeyi doğruladı ancak imza attıkları haberlerinin doğru olmadığını söyledi. 


SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede, "N'Sakala'yı alırsak Rıdvan'la birlikte sol bekte sıkıntı kalmaz" dediği öğrenildi.

TALİPLERİ ÇOK

29 yaşındaki N'Sakala, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den devre arasında teklif aldığını ve kendisiyle Başakşehir'in de ilgilendiğini ifade etmiş ancak gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu dile getirmişti.

Asıl yeri sol bek olan Fabrice N'Sakala, çok yönlü bir oyuncu olmasıyla dikkat çektiyor. 29 yaşındaki futbolcu, sol kanat, sol stoper ve sağ bekte de görev alıyor. (Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder