Sergen listenin başına onu yazdı! İşte Beşiktaş'ın istediği yıldız . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen listenin başına onu yazdı! İşte Beşiktaş'ın istediği yıldız .

Share This

Virüs salgını sebebiyle lige verilen arada gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapan Beşiktaş, önemli bir ismi gündemine aldı. İşte teknik direktör Sergen Yalçın'ın liste başına yazdığı o isim ve detaylar...


Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada yeni sezonun transfer planlamasını yapan Beşiktaş'ın stratejisi belli oldu.

Siyah-beyazlı takım, gelecek sezon virüsün yarattığı olumsuz tablo sonrası ekonomik nedenlerden dolayı potansiyelli ve genç isimlere yönelecek.

Takvim'de yer alan habere göre teknik direktör Sergen Yalçın'ın belirlediği listenin başında Arnavut ön libero Taulant Xhaka var.


Arsenal'den kiralanan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny ile yeniden anlaşılmazsa Basel'li oyuncunun hedefte olacağı ifade edildi. Basel'in 29 yaşındaki yıldızı Taulant Xhaka, bu sezon takımıyla 33 karşılaşmaya çıktı ve bu maçlarda 3 asist üretti.

TAULANT RAGIP XHAKA KİMDİR?

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Taulant Ragip Xhaka, 1991 yılında İsviçre'nin Basel şehrinde dünyaya geldi. Arnavut asıllı futbolcu, kariyerine Basel altyapısında başlarken 2010'da A takımla profesyonel sözleşme imzaladı. İki sene burada oynadıktan sonra Grasshoppers'e kiralık olarak giden Xhaka, bir yıl sonra yeniden Basel'e döndü.


2013'ten bu yana Basel forması giyen Xhaka'nın kulübü ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arsenal'li yıldız Granit Xhaka'nın da ağabeyi olan Taulant, kardeşinin aksine Arnavutluk Milli Takımı formasını terletiyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder