SON DAKİKA | Beşiktaş'ta antrenmanlar süresiz durduruldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika haberine göre; Beşiktaş'ta 8 kişide daha corona virüsü tespit edilmesinin ardından antrenmanlar süresiz durduruldu ve Nevzat Demir Tesisleri'nde hiçbir faaliyet yapmama kararı alındı. Siyah beyazlı futbolculara, teknik heyete ve tesis personeline 1 hafta içinde tekrar test yapılacak.


siyahlabeyaz | Futbolda artan corona virüsü vakaları, Beşiktaş'a da sıçradı. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde bir futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Kulüpten yeni bir açıklama daha geldi ve yapılan ikinci testlerden sonra 8 kişide corona virüsüne rastlandığı bildirildi.


Son dakika haberine göre; bu sonuçların ardından Beşiktaş'ta antrenmanlar süresiz durduruldu ve Nevzat Demir Tesisleri herhangi bir faaliyet yapılmamak üzere kapatıldı. Siyah beyazlı futbolculara, teknik heyete ve tesis personeline çarşamba günü tekrar test yapılacak. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder