Tam da herşey bitti derken...! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, uzun süredir transfer girişiminde bulunduğu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın da ısrarla istediği "Kolombiyalı Neymar" lakaplı Jorge Carrascal transferinde Juventus'un da devreye girmesiyle büyük şok yaşıyor.


Kolombiya’nın AS gazetesi Juventus’un devreye girmesiyle Jorge Carrascal transferinde Fiorentina ve Beşiktaş’ın geri çekilmek zorunda kaldığını yazdı.


Gazete, “Carrascal için son günlerde Fiorentina ve Beşiktaş sesleri yüksek çıkıyordu. Ancak Juventus ciddi anlamda  ilgilenen takım olarak ortaya çıkınca, kasasında çok fazla milyon euro’su bulunan İtalyan devine kafa tutamayacağını anlayan iki takım sessizliğin büründü” haberi yapıldı. Juventus’un Carrascal için Higuain’i kullanacağı iddia edildi.

Bu arada Kolombiya'nın Diario Deportivo Gazetesi Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Jorge Carrascal'ın eski takımı Millionarios'un, satışı beklediğini yazdı. FIFA'nın belirlediği yetiştiricilik hakkı nedeniyle Kolombiyalı Neymar lakaplı oyuncunun Beşiktaş ya da Fiorentina'ya gitmesi durumunda Millionarios'un 350 bin euro'ya kadar ücret kazanabileceğini yazdı.

ÇOK TAKIM DEĞİŞTİRDİ

Genç yaşına rağmen oldukça fazla sayıda transfer geçmişi bulunan Carrascal, futbola ülkesinin takımı Millonarios'ta başladıktan sonra İspanyol Sevilla Atletico'ya transfer oldu. Buradan da Ukrayna ekibi Karpaty Lviv'e geçti. Son olarak da River Plate'in yolunu tuttu.

9 GOL, 6 ASİSTİ VAR

Jorge Carrascal, kulüp kariyerinde şimdiye kadar 60 karşılaşmada forma giydi ve 9 gol 6 asist üretti. Henüz ülkesinin A Milli Takımı'nda hiç forma giyemedi. River Plate ile bir kez Sudemaricana şampiyonu oldu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder