Başkan Ahmet Nur Çebi’ye rest çekti - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başkan Ahmet Nur Çebi’ye rest çekti

Share This

Beşiktaş'ta aldığı yüksek maaş nedeniyle indirim istenen isimlerden biri olan Hırvat stoper Domagoj Vida, rest çekti.



Beşiktaş yönetimi kısa süre kendi istekleriyle indirim yapmaya yanaşmayan oyuncuların menajerlerine bir mektup gönderdi… eğer iyilikler olmazsa, FIFA’nın kendilerine tanıdığı hakların kullanılarak indirimlerin yapılacağını iletti.

Başkan Ahmet Nur Çebi de herhangi bir cevap gelmediği için oyuncularla tek tek, yüzyüze konuşmaya başladı. Bu görüşmelerden en sonuncusu Domagoj Vida ile gerçekleşti. Menajerine gönderilen yazı nedeniyle oldukça rahatsız olan Hırvat oyuncu, Çebi’nin kolaylık sağlaması, sağlamak zorunda olması, çünkü pandemi sürecinde yaşananların kulübü zor durumda bıraktığı açıklamalarını dinledi. Başkan Çebi “durum ortada ne kadar indirim yapmak istediğini sana bağlı” dedi. 

Vida ise yüzde 5 bir indirim yapabileceğini menajerine söyledi. Yönetimin istediği gibi yüzde 30’lara varan bir indirimin söz konusu olmadığını anlattı. Eğer yönetimin konuşulan gibi yüzde 30’da diretirse hiç indirim alamayacağı restini çekti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder