Beşiktaş, Fernando Andrade için ilk hamlesini yaptı! Porto ile görüştü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Fernando Andrade için ilk hamlesini yaptı! Porto ile görüştü!

Share This

Beşiktaş, Sivasspor'da başarılı bir sezon geçiren Fernando Andrade için devreye girdi.


Kanatlar için takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş’ın sürpriz bir isim için Porto’nun kapısını çaldığı iddia edildi. Sivasspor’da bu sezon 22 maçta 5 gol ve 2 asistle oynayan Fernando Andrade.

Siyah-beyazlıların Portekiz ekibinin yöneticilerine, “Sivasspor satın alma opsiyonunu kullanmak istemez ya da yeniden kiralamak için talepte bulunursa Andrade’ye talibiz” mesajını gönderdi. Emre Kılınç’ın ayrılmasından sonra Rıza Çalımbay’ın kalmasını istediği Andrade için Sivasspor’un bir sezon daha kiralama teklifi yapacağı ise gelen bilgiler arasında. Beşiktaş geçen sezonda Sivasspor’dan Douglas’ı almış ama yararlanamamıştı.

Fernando Andrade Sivasspor'dan önce ne yaptı?

Tam ismi Fernando Andrade dos Santos olan sporcu 8 Ocak 1993'te Brezilya'nın Sao Caetano do Sul şehrinde dünyaya geldi. Sao Caetano takımının alt yapısında futbola başlayan Fernando Andrade, 2012 yılında Japonya ekibi Vissel Kobe'ye kiralık olarak transfer oldu. Yeniden ülkesine dönen 26 yaşındaki sporcu sırasıyla; Guarani Futebol Clube, Rio Branco formasını giydikten sonra 2015 yılında Portekiz ekibi Clube Oriental Lissabon'a transfer oldu. Portekiz'de Penafiel, Santa Clara takımının da formasını terleten Brezilyalı sporcu son olarak Porto'ya transfer oldu.

Forvet arkası ve orta sahanın solunda görev yapan Fernando Andrade, kariyerinde çıktığı 166 maçta 41 gol ve 19 asistlik performans ortaya koydu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder