Beşiktaş ile Fenerbahçe’ye, “Ligi oynamayalım” deseniz, derhal “olur” derler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile Fenerbahçe’ye, “Ligi oynamayalım” deseniz, derhal “olur” derler

Share This

Usta spor adamı Şansal Büyüka Süper Ligin yeniden başlamasına az bir zaman kala değerlendirmelerde bulundu. 


Büyüka şunları söyledi...

Beşiktaş ile Fenerbahçe’ye, “Ligi oynamayalım” deseniz, derhal “olur” derlerdi. Sonuçta ununu elemiş, eleğini asmış iki takım... Ancak Trabzonspor’un Avrupa’dan 1 yıl men kararı almış olması, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Avrupa’ya gitme isteğini ve iştahını kabartmış olabilir.
Beşiktaş kalan 8 haftayı büyük ihtimalle, alternatif kadrolarla, yarına umutla bakan gençlerle oynayacak. Karius sonrasında kalede iki genci Utku ile Ersin’i izleyeceğiz. Alın size bulunmaz bir fırsat... Bu fırsatı kullanın, eldivenleri kalıcı olarak alın.

Bir yaz masalı başlıyor. Tarihin en uzun kesintisinden sonra bu hafta futbolla buluşuyoruz. İçimizde umut, heves, heyecan da var. Korkularımız, kuşkularımız, duygularımız da...Kalan 8 hafta, elbette geride kalan 26 haftaya benzemeyecek. Takımlar ne kadar hazırlanabildi, ne kadar ciddi çalışma imkanı bulabildi, psikolojileri ve motivasyonları hangi noktaya geldi, belli değil...Ancak çok uzun süren karantina döneminin ardından, sıcak yaz akşamları devam edecek lig maçları, bunalan, sıkılan, morali bozulan toplum için yeni ve temiz bir hava olacak.

Toplumsal morale çok ciddi katkı sağlayacak. Yeni bir meşguliyet alanı yaratacak.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder