Beşiktaş'ın bitmeyen Jeremain Lens sorunu. Her teknik direktör ayrı ayrı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın bitmeyen Jeremain Lens sorunu. Her teknik direktör ayrı ayrı...

Share This

Beşiktaş'ta yıllardır bitmeyen bir Jeremain Lens sorunu yaşanıyor. Şenol Güneş ve Abdullah Avcı'dan sonra Sergen Yalçın da Hollandalı oyuncuyu takımda istemedi. Gelen tüm teklifleri reddeden, indirime de yanaşmayan Lens için yönetimin tek taraflı sözleşme feshinden başka çaresi kalmadı.


Beşiktaş’ın başındaki en büyük dert Jeremain Lens… ne atılıyor, ne satılıyor, ne kenara bırakılıyor, ne de şans verildiği zaman işe yarıyor. Çalıştığı teknik direktörler de kendisi için hep olumsuz sözler söyledi. İşte bazıları:

Şenol Güneş, “Biz Fenerbahçe gibi defans takımı değiliz. O şekilde oynarsak yıldız olur. Ama benim sistemimde işe yaramaz” dedi. Alınmasını veto etti.

Abdullah Avcı, “Bize bir faydası yok. Kanat oyuncumuz olamaz” dedi. Yerine oyuncu istedi. Kadro dışı bırakma istedi. Yönetim izin vermedi.

Sergen Yalçın, “Bundan birşey olmaz” dedi. Yönetim, “oynat, parlat, satamasak bile talip çıkar” dedi. Sağ bek denedi işe yaramadı. 

O DA HOCALARINI ŞİKAYET ETTİ

Lens de her seferinde kendisine takım bulan yöneticilere, gitmesini isteyen teknik direktörleri şikayet etti.

Şenol Güneş için, “70’lerden, 80’lerden kalma eski kafalı teknik direktör” dedi.

Abdullah Avcı için, “Beni nasıl kullanacağını bilmiyor” dedi.

Sergen Yalçın için, “Sağ bekte oynamak istemiyorum. Beni zorluyor” dedi.

İNAT ETTİ, GİTMİYOR

Bu süreçte Lens’e; Leeds United, Bristol City, Willem II, Feyenoord’un yanı sıra Dubai, Katar ve Suudi Arabistan’dan teklifler geldi. Son olarak da Al Ain’in teklifi ortada.

Ancak Lens gitmeyi düşünmüyor. Bu teklifi de reddetti. Zaten indirim konusunu konuşmadı bile. Başkan Çebi de karşına bile almadı.

Kalan 8 haftada Lens’e son bir şans verilecek. Yeterli olmazsa sözleşmesi tek taraflı feshedilecek. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder