Beşiktaş'ta acil toplantı! Sergen Yalçın... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta acil toplantı! Sergen Yalçın...

Share This

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen aradan sonra ilk maçını Antalyaspor ile oynayan Beşiktaş'ta, alınan mağlubiyet herkesi üzerken Teknik Direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kolları sıvama kararı aldı.


Deneyimli hocanın skordan öte ilk yarıdaki oyuna çok üzüldüğü ortaya çıkarken, bundan sonraki maçlarda Ersin ile Rıdvan'a düzenli şans vereceği aktarıldı.

Yönetimle bu hafta bir araya gelecek olan Sergen Yalçın'ın şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapacağını söyleyeceği, fakat bu geçişin birden bire değil, hafta hafta gerçekleşmesi gerektiğini aktaracağı kaydedildi.

Yönetimle detaylı bir toplantı yapacak olan tecrübeli teknik adam, yeni sezonda takımın yaş ortalamasını mümkün olduğu kadar aşağıya çekmeye çalışacağını da ifade edecek.
Bu arada Antalyaspor karşısında alınan yenilginin, oyuncularının yeteri kadar maça motive olmamasından kaynaklandığını düşünen Beşiktaş'ın hocası hafta içerisinde bu durum hakkında tüm takımla toplantılar gerçekleştirecek.

'Sergen hoca tespit edecek'

Gökhan Gönül ve Caner Erkin başta olmak üzere iç transferle ilgili planlarını paylaşan Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın raporuna göre hareket edeceklerini bildirdi. Çebi, "Caner ve Gökhan'la oturup konuşacağız. Şartlar uygunsa devam edeceğiz. Sergen hocanın istediği oyuncularla devam etmeye çalışacağız. Kadrosunda istemediği kontratlı oyuncularla da el sıkışarak ayrılmaya çalışacağım" dedi. (Milliyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder