Beşiktaş'ta flaş gelişme! Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba açıklaması!

Share This

Beşiktaş Kulübü'nün Futbol  Sorumlusu Erdal Torunoğulları, sözleşmesi sona erecek olan oyunculardan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Doğan Haber Ajansı'na verdiği ropörtajda "liglerin başlaması hayırlı olsun. Uzun bir araydı tabi. Hakikaten çok kötü bir süreçti. Ligin biraz havası da kaçtı. İnşallah o hava tekrar yakalanır." diyen Torunoğulları transfer döneminde en çok merak edilen  Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson konuları hakkında da şunları söyledi...

Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek isimlerden Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson ile sözleşme yenilemek istediklerine değinen Erdal Torunoğulları, “Bizim sözleşme yapmak, yenilemek istediğimiz oyuncularımız da var. Bunların başında Gökhan, Caner ve Atiba geliyor. İnşallah bir noktada anlaşırız."

"Onlar da artık Beşiktaş'ın bu süreçteki kaybını, özellikle bu virüs sürecinde takımın çok kaybı oldu, onları da göz önünde bulundurarak bir anlaşma yapmış oluruz inşallah."

"3 oyuncunun da sözleşmesi sona eriyor. Son durumda başkan mutlaka görüşmeler yapmıştır. Ben son 2,5 aydır Türkiye'de değildim ama arkadaşlarla sürekli iletişim halindeyiz. Sayın başkanımızla da günlük kontak halindeyiz. Konuşacağız, bakacağız. İnşallah Beşiktaş'ta kalmalarını sağlarız" şeklinde konuştu. (DHA)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder