Beşiktaş'ta operasyon sürecek! Gökhan ve Caner planı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta operasyon sürecek! Gökhan ve Caner planı...

Share This

Karius’un ardından Rebocho ile vedalaşan Beşiktaş yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar; 4 isimle daha en kısa sürede karşılıklı anlaşarak yolları ayırmayı planlıyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili yol haritası belli oldu.


Yeni sezon planlamasına çok önceden başlayan Beşiktaş Yönetimi, Loris Karius ve Pedro Rebocho ayrılığından sonra kadrodaki diğer verimsiz isimler için de düğmeye basacak.

Siyah-beyazlı yönetim hem teknik tercihler hem de maddi açıdan bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor.

Rebocho’ya pandemi yüzünden maçların oynanmadığı dönemin parasını ödemeyecek olan Beşiktaş Yönetimi aynı yöntemle Abdoulay Diaby, Enzo Roco ve Kevin Prince Boateng ile de yollarını ayırmaya çalışacak.

Bu oyuncuların yanı sıra siyah-beyazlılar, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Douglas ile de karşılıklı anlaşarak vedalaşmak ve harcamaları biraz daha aşağıya çekmeyi hedefliyor.

Yayıncı kuruluş gelirleri, sponsorluklar, futbolcu indirimleri, bağış kampanyası ve böylesine ayrılıklarla yeni sezon için maddi bir çıkış yolu arayan yönetim; Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile de yeni sözleşme konusunda masaya oturacak.

İndirimli yeni sözleşmeleri kabul etmeleri halinde bu oyuncuların yerlerine maliyetli transfer yapmayacak olan siyah-beyazlılar yurt dışında top koşturan gençlere rotasını çevirecek.

Gökhan ve Caner’e önerilen rakamlar, yetenekli gurbetçilere önerilecek.

Takımın bütçesini aşağıya çekebilmek için adeta kılı kırk yararak hareket eden siyah-beyazlı yönetim, maaş indirimi konusunda da futbolcularla bir araya gelecek.

Özellikle yüksek yıllık ücret kazanan Vida, Burak Yılmaz ve Lens ile indirim konusunda anlaşmanın yollarını arayan idarecilerin, bu isimlere farklı teklifler sunacağı aktarıldı. (Akşam)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder