Beşiktaş'tan Arda Turan açıklaması! Transfer... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan Arda Turan açıklaması! Transfer... .

Share This

Medipol Başakşehir'le olan sözleşmesini feshettikten sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Arda Turan'ın adı transferde Beşikaş ile anılıyordu. Siyah-beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi, 33 yaşındaki futbolcunun gündemlerinde yer almadığını açıkladı.


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, CNN Türk'e yaptığı açıklamada gelecek sezon siyah-beyazlı takıma transfer olacağı iddia edilen Arda Turan hakkında konuştu.

''GÜNDEMİMİZDE YOK''

Arda Turan'ın gündemde olmadığını dile getiren Çebi, "Bizim gündemimizde Arda Turan transferi yok. Sosyal mesafeli seyirciye evet derim. Şu dönemde taraftarlar maçları evlerinden seyretsin" dedi.

Futbolcular için Türkiye'nin cennet olduğunu vurgulayan Çebi, "Artık burası çöplüğe döndü. İsmini manşet yapmış ama o isimden eser kalmamış futbolcular burada ciddi paralar kazanıp gidiyorlar.

Abdullah Avcı'ya bir ödememiz var. Sözleşmesinde kulüp feshederse, yeni bir iş bulana kadar ödemeleri devam eder şeklinde bir madde var. Bağış kampanyası gönül işi" şeklinde konuştu. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder