Beşiktaş'tan çifte pençe! 1 ve 10 numara geliyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Siyah-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Pandemi sürecinde bir çok isimle temasa geçen ancak yüz yüze görüşme olmadığı için resmi girişimleri askıya alan Beşiktaş yönetimi düğmeye bastı. Beşiktaş, 29 yaşındaki Hollandalı file bekçisi ile kulübüyle sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile prensipte anlaştı. İşte tüm detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri


Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlılarda gözler yaz transfer dönemine çevrildi.

Pandemi sürecinde birçok isimle temasa geçen ancak yüz yüze görüşme olmadığı için resmi girişimleri askıya alan Beşiktaş yönetimi düğmeye bastı. Birçok bölgeye transfer yapması beklenen Kara Kartal'ın takviyedeki önceliklerinden biri de kaleci transferi...

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius, alacaklarını öne sürerek sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. 26 yaşındaki file bekçisinin ayrılığının ardından birçok isimle temas kuran siyah-beyazlılar, aradığı kaleciyi buldu. Karius'un ardından kaleyi yine yabancı bir eldivene emanet etmek isteyen Beşiktaş'ın Hollandalı Jeroen Zoet ile el sıkıştığı öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, Gökhan Akkan, Sinan Bolat ve Volkan Babacan gibi isimlerle dirsek temas haline gelse de kaleci tercihini yine yabancıdan yana kullanacak.

ZOET İKNA OLDU

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Hollanda'daki görüşmeler sonucunda kaleyi Jeroen Zoet'e emanet etme konusunda anlaşmaya vardı. Bonservisi PSV'de olan ancak bu sezonun devre arasında Utrecht'e kiralanan 29 yaşındaki eldiven, siyah-beyazlı formayı giymeye ikna oldu. Jeroen Zoet bugüne kadar üç farklı takımda görev yaptı. 1.89 boyundaki Hollandalı file bekçisi PSV'de 260, Waalwijk'de 77, Utrecht'te de 10 karşılaşmada forma şansı buldu.

347 MAÇTA FORMA GİYDİ

1.89 cm boyundaki Hollandalı kaleci kariyeri boyunca 347 maçta forma giydi. Zoet, kariyerinde 9 sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.

Sırp yıldız adem Ljajic'i iyi bir bonservis bedeliyle satmayı hedefleyen siyah-beyazlıların 10 numara listesinde ilk sırada Leroy Fer yer alıyor. Feyenoord forması giyen futbolcunun transferiyle ilgili yeni bir gelişmeye yer verildi. Feyenoord ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve boşa çıkacak olan Leroy Fer için Beşiktaş'ın teklif yaptığı belirtildi.

Todofichajes'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ın Leroy Fer ile görüşmelere başladığı ve transferi bitirmek için şu anda da hazır olduğu kaydedildi.

AYRILMAK İSTEDİ

Leroy Fer'in de Feyenoord'dan bir teklif olmasına rağmen Hollanda'dan ayrılmak istediği ve Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Kariyerine Feyenoord altyapısında başlayan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Twente, Norwich, QPR, Swansea ve son olarak yeniden Feyenoord formaları giydi. Bu sezon 34 resmi maçta forma giyen Leroy Fer, 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

421 MAÇTA 64 GOL 47 ASİST

Orta saha oyuncusu Fer profesyonel kariyeri boyuncu 421 müsabakaya çıktı. Bu periyotta 64 gol, 47 asist yaparak toplamda 111 gole direkt etki etmiş oldu. 75 kez sarı kartla cezalandırılan Fer, 1 kez de kırmızı kart gördü. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder