Beşiktaş'tan dev kampanya! Proje hayata geçiyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, kulübe mali açıdan nefes aldıracak projeyi yarından itibaren hayata geçirecek. Hazırlanan videolar bütün tv kanallarında yayına girecek. Taraftar odaklı kampanyada SMS paketleri, havale, EFT ve düzenli ödeme karşılığında çeşitli hediyeler verilecek.


Martta devreye sokulması planlanan ancak Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen bağış kampanyasının başında Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran olacak. Yarın startı verilecek proje kapsamında hazırlanan videolar tüm televizyon kanallarında dönecek.

Maksimumu 20 TL olan SMS paketleriyle çekilişlerin yanı sıra futbolcularla bağış yapacak kişileri bir araya getirme gibi organizasyonlar düzenlenecek. EFT, havale ve kredi kartıyla düzenli ödeme seçenekleri de var.

HEDEF 250 MİLYON TL

Tanıtımda ve daha ileri safhalarda Dalgakıran'ın yanı sıra diğer yöneticiler de aktif rol oynayacak. 3 milyar TL'yi aşkın borcu olan Beşiktaş, bu kampanya ile ilk etapta 100- 150 milyon TL, genelde ise 250 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyor.
Başkan Ahmet Nur Çebi, proje kapsamında çalışmalarına çok daha önceden başladı. Kampanyada öncelikli hedef, acil ödenmesi gereken borçları sıfırlamak ve toplanan paraya TFF'ye sunulacak mali tablolarda yer vermek. Hollandalı futbolcu, Beşiktaş forması ile 22 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi, beklentinin çok uzağında kaldı. (Sabah)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder