"Bonservisim elimde yuvama dönmek istiyorum!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Bonservisim elimde yuvama dönmek istiyorum!"

Share This

Beşiktaş'a eski oyuncusundan 'beni alın' mesajı geldi. Manuel Fernandes, haber göndererek 1 sezon siyah-beyazlı kulüpte futbol oynamak ve ardından veda etmek istediğini söyledi. Teknik direktör Sergen Yalçın, bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Portekizli için maçın kaderini değiştirebilecek isimlerden biri olduğunu, daha iyi seçenek olmazsa alınabileceğini söyledi.


Krasnodar’la sözleşmesi sona eren Manuel Fernandes mesaj gönderdi… Beşiktaş’ta 1 sene forma giyip, futbola öyle veda etmek istediğini söyledi. Fernandes’in bu mesajı Sergen Yalçın'a ulaştırıldı. Boateng’in Ljajic’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta bile kadroya giremediği ortamda Sergen’in Fernandes için, “daha iyisini bulamazsak neden olmasın” cevabı verdiği öğrenildi. Sergen’in Fernandes’i son 10-15 dakikalarda girip oyunun gidişatını değiştirecek oyuncu gibi düşündüğü ise gelen bilgiler arasında. Ama Fernandes kesinlikle Sergen’in birinci tercihi değil.

Editörün yorumu: Kalite iyi karakter sıkıntı

Manuel Fernandes Portekiz futbolunun önemli yıldızlarından biri. Milli takımla çok önemli işlere imza attı. Valencia gibi üst düzey Avrupa takımlarında da oynadı. Kalitesini sorgulamak yersiz. Türkiye'yi ve İstanbul'u da tanıyor. Alışma sorunu da olmaz. 2011 senesinde Beşiktaş'a geldi. 2011-14 yılları arasında, Beşiktaş formasını tam 91 maçta terletti ve 15 kez rakip ağları havalandırdı. Ancak bir mesele var ki, göz ardı edilemez; Otorite konusunda sıkıntısı var. 'Otorite sıkıntısı' sorununun Türkiye'deki en büyük yıldızlarından biri kabul edilen, dünya çapındaki yeteneğini sırf bu yüzden Türkiye'den dışarı çıkaramayan Sergen Yalçın'la  ya çok iyi anlaşır ya da çok kötü... Efendilik abidesi, Feda sezonunun mimarı Samet Aybaba'nın bile sabrını taşırdı ki, Sergen çok zor. Genç hoca 'ben de sabrederim, Lucescu gibi sabırlı ve her ne olursa olsun oyuncuyu oynatmak istyen bir teknik adam olacağım" dese de inanmamakta fayda var.  Bu riske Beşiktaş Yönetimi girer mi bilinmez. Ama bedava gelir, az para alır, futbol hayatının son senesinde iyi bir iz bırakmak istedeğine ikna olunursa alınmasında fayda var. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder