Erman Özgür'den Beşiktaş-Antalyaspor maçı yorumu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Özgür'den Beşiktaş-Antalyaspor maçı yorumu!

Share This

Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen 3 aylık aranın ardından Beşiktaş sahne alacak. Son oynadığı karşılaşmada Galatasaray ile berabere kalan siyah-beyazlar, Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. Erman Özgür, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.


Beşiktaş, koronavirüs nedeniyle verilen aranın bitmesinin ardından Süper Lig'in 27. haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor'u konuk ediyor. Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak karşılaşma öncesi Erman Özgür değerlendirmelerde bulundu.

Erman Özgür, "Beşiktaş'ın sezon sonunda sıralamadaki yerini oyuncuların bireysel performansları belirleyecektir. Ligde kendilerini çok ciddi bir hedef bulmaları zor. Eğer Trabzonspor ceza alırsa belki küçük bir Şampiyonlar Ligi ümidi belirebilir ama Beşiktaş'ın bu ekonomik krizde böyle bir hedef düşünmesi de oldukça zor. Antalyaspor ligde yeri rahat olmayan takımlardan bir tanesi ama her maçı çok rahat çevirebilecek saha içi yeteneklere sahip. Beşiktaş ilk 55 dakikada skor avantajını yakalayamazsa Antalyaspor için büyük şans doğar" dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder