"Beşiktaş 8'de 8 yapar falan hepsi hikaye" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Devre arasına 2-0 yenik giren Beşiktaş Antalyaspor karşılaşmasını eski hakem Erman Toroğlu değerlemdirdi.


İşte Erman Toroğlu'nun devre arası açıklamaları

Erman Toroğlu: "Eğer ikinci yarı çok büyük sürpriz yapmazsa, Beşiktaş hiç çalışmamış. Beşiktaş'ın bir şey yapacak hali yok. Beşiktaş hücuma geliyor ama Mehter Takımı gibi geliyor. Antalyaspor hızlı geliyor, Beşiktaş kapanıyor. Böyle giderse fark açılır."

"Beşiktaş hiçbir şey oynamıyor. Beşiktaş 8'de 8 yaparsa şampiyon olur mu falan hepsi hikaye. Sergen Yalçın ile Beşiktaş yönetimi oturmuş ve bir karar vermiş. Beşiktaş seneyi düşünüyor, bence doğru da yapıyor."

"Beşiktaş'ın bu kadrosuyla üst tarafla bu sezon mücadele etmesi zor. Kim kalsın, kim gitsin, nereye oyuncu alalım düşüncesindeler. Anladığım kadarıyla Sergen Yalçın ile 3-4 yıl düşünüyorlar, doğru da yapıyorlar. Caner Erkin'le falan artık bu iş olmaz."

"Beşiktaş'a Samet Aybaba dönemindeki gibi 'Feda' sezonu gerekiyor. Samet Aybaba kadroyu kurdu gönderdiler, Sergen Yalçın da kadroyu kurarsa gönderiler mi? Ayrıca Sergen Yalçın'ın futbolculuğu güzel ama bu pozisyonda ne yapacak? Görmek lazım."

"Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Atiba 4 liraya oynuyorsa, 0,5 verecekler. Caner'e, Gökhan'a kim 3 verecek? Gideceksin de hangi kapıya? Seni alacak var mı? Yalnız Beşiktaş'ta değil tüm takımlarda durum aynı."

"Fikret Orman ve yönetimi Beşiktaş'ı bu hale getirdi. Yönetimde 4-5 kişi verdiği sözleri tutmadı, onlardan kurtulmak istiyorlar. Beşiktaş yeniden kongreye gidebilir."

"Fikret Orman inanılmaz kontratlar bıraktı. Abdullah Avcı sanırım Sergen Yalçın'den daha çok para alıyor. Avcı başka takıma giderse, Beşiktaş'ta aldığından az alırsa, farkı Beşiktaş ödeyecek. Bu nasıl sözleşme! Fikret Orman'ın ormanları yemyeşil ama Beşiktaş yandı" (sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder