Georges-Kevin N'Koudou: "Bitiricilik çalışıyorum. Elhamdülillah...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Georges-Kevin N'Koudou: "Bitiricilik çalışıyorum. Elhamdülillah...!"

Share This

Beşiktaş'ın Denizlispor'u 5-1 mağlup ettiği maçın yıldızlarından olan Georges-Kevin N'Koudou, 90 dakikayı yorumladı. Attığı muhtelem golü antrenmanlarda çalıştığını belirten N'Koudou, ''Antrenmanda daha fazla bitiricilik çalışıyorum. Bu akşam da Elhamdülillah sonucunu aldım. İnşallah böyle devam eder.'' dedi.


Süper Lig'in 28. haftasında Denizlispor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Attığı muhteşem gol ile dikkatleri üzerine çeken Georges-Kevin N'Koudou, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Antrenmanda bitiricilik çalıştığını belirten başarılı oyuncu, "Bu akşam kazanmalıydık, Antalyaspor'a talihsiz bir şekilde kaybetmiştik. Antrenmanda daha fazla bitiricilik çalışıyorum. Bu akşam da Elhamdülillah sonucunu aldım. İnşallah böyle devam eder.'' dedi.

Kazanarak devam etmek istediklerini belirten N'Koudou, ''Maç maç devam etmeliyiz. Karantinada kaldık, evde kaldık, bu süreçte güçlü kalmak kolay olmuyor. Önümüze bakacağız ve kazanarak devam edeceğiz." diye konuştu.

Mutluluk verici bir galibiyet.

Kara Kartal'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens ise 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Mutluluk verici bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Lens, "Bu akşam kazanmak zorundaydık. İyi başladık ama sonra Denizlispor'un oyuna ortak olmasını sağladık, arkasından golü yedik. İkinci golü bulduk, sonra devamı geldi. Mutluluk verici bir galibiyet." dedi ve ekledi:

"Erken gol senaryomuz gerçekleşti. Maçın koparmak için ikinci golü bulmalıydık. Ancak 1-1'e izin verdik. 3-1 yaptıktan sonra daha rahat oynamaya başladık ve devamı geldi." (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder