Gökhan Gönül belirsizliği! İşte teklif... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Gökhan Gönül belirsizliği! İşte teklif...

Share This

Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül ’ün transferi için harekete geçtiği iddia edildi.


Beşiktaş’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünden yeni mukavele için henüz geri dönüş alamayan deneyimli oyuncunun Fenerbahçe kapısını çaldı, teklifini iletti.


Eski sağ bekini 4 yıl aradan sonra takıma döndürmek isteyen Fenerbahçe’nin 35 yaşındaki oyuncuya yıllık 800 bin Euro nakit para önerdiği konuşuluyor.

Gökhan son senesinde Beşiktaş’ta 1.7 milyon Euro kazansa da salgın sonrası talep edilen yüzde 50’lik maaş indirimi sonrası eski takımında alabileceği ücret Fenerbahçe’nin önerdiği rakama iniyor. Fenerbahçe’nin eski oyuncusuna yaptığı teklifte paranın yanı sıra takım kaptanlığı da bulunuyor.

Yeni sezonda sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu’nun kaptanlık için Luiz Gustavo’yu düşündüğü, ancak Gökhan Gönül transferi gerçekleşirse, Gustavo ile Gökhan’ın kaptanlığı birlikte yürüteceği kaydedildi. Gökhan Gönül teklife henüz cevap vermedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder