İddialı olmamak lazım, yanılabiliriz. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İddialı olmamak lazım, yanılabiliriz.

Share This

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş - Konyaspor maçını değerlendirdi. 


"Beşiktaş kötü oynarken 2-0 kazanması..."
"Hakemin ofsayt veya devre olduğunu belki kimse anlamadaı ya da sonradan anlamışlardır. Beşiktaş 2-0 iken böyle pozisyonlar vermemeli. Konyaspor'un 3 tane pozisyonu var. Beşiktaş, Antalyaspor maçında nasıl oynadıysa bugünde aynısını oynadı. Beşiktaş kötü oynarken 2-0 kazanması, ikinci yarı farka gideceğini düşünüyorum. İddialı olmamak lazım, yanılabiliriz. 10 kişi kalan rakibi karşısında Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum"

"VAR'ın kırmızı kart kararı doğru"

Konya iyi başladı ama 10 kişi kaldı. Burak Yılmaz inanılmaz bir gol attı. Beşiktaş'ın üçüncülük şansı olduğunu düşünüyorum. Maçlara bakacak olursak böyle bir ihtimal var.

VAR'ın kırmızı kart kararı doğru. 1 gol 1 asist ile oynayan oyuncuyu ikinci sarıdan atması lazım. Hakem gördü ama devam dedi. Darbe yok dedi sana. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder