İspanyol yıldızdan imza töreninde flaş Beşiktaş itirafı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İspanyol yıldızdan imza töreninde flaş Beşiktaş itirafı!

Share This

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Aitor Cantalapiedra Yunan ekibi Panathinaikos'a transfer olurken, imza töreninde siyah-beyazlı kulüple ilgili flaş bir itirafta bulundu. İspanyol futbolcu yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan teklif aldığını ancak Yunan kulübünü tercih ettiğini söyledi.


Panathinaikos'un yeni transferi İspanyol kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra, Yunan ekibine gitmeden önce Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı.

Yeşil beyazlı ekibe Twente'den transfer olan Aitor, Avrupa kupalarında oynamak istediği için takımından ayrılmak istediğini ve bu aşamada kendisine teklif yapan takımlardan birinin Beşiktaş olduğunu söyledi. İspanyol golcü açıklamasında, "Beşiktaş'la görüştüm ama Panathinaikos Yunanistan'ın en büyük takımı olduğu ve tarihi de başarılarla dolu olduğu için burayı seçtim." şeklinde konuştu.

Aitor Cantalapiedra, Twente formasıyla geçen sezon 22 maça çıkarken, 8 gol, 7 asistlik performans sergilemişti. Panathinaikos bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirdi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder