Leroy Fer tam Beşiktaş'ın aradığı isim! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Leroy Fer tam Beşiktaş'ın aradığı isim!

Share This

Beşiktaş'ın Denizlispor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Ali Ece'den Beşiktaş'a transfer önerisi geldi.


Ali Ece, Beşiktaş’ın uzun süredir radarında olan Leroy Fer’in kalite ve taktiksel açıdan tam Beşiktaş'a göre bir oyuncu olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, önemli eksiklerle çıktığı maçta Göztepe'yi 5-1 mağlup etti ve çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erecek oyuncular hakkında yorumlarını aktarırken Leroy Fer'in tam Beşiktaş'a göre bir oyuncu olduğunu belirtti. 

LEROY FER KİMDİR?

5 Ocak 1990 yılında Hollanda'nın Zoetermeer kentinde dünyaya gelmiştir. Leroy Fer, futbola Feyenoord'un altyapısında başlamıştır. Sırayla Norwich City ve QPR'da forma giyen 30 yaşındaki yıldız futbolcu Leroy Fer, 2016 yılında Swansea City'e transfer oldu. Daha sonra Galler ekibinden Feyenoord'a geri dönen Fer'in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Merkez orta sahada görev yapan Leroy Fer 188 cm boyunda. Bu sezon 23 maça çıkan Fer, 2 gol yapıp 2 de asist üretmeyi başardı. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder