Sergen Yalçın istedi, o 'gidiyorum' dedi! Sezon sonunda... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın istedi, o 'gidiyorum' dedi! Sezon sonunda...

Share This

Beşiktaş'ın yıldız isminden flaş karar... Son olarak Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen siyah beyazlılar, evinde oynadığı maçtan mağlubiyetle ayrılmış ve tahmin etmediği bir sonuç almıştı. Maç sonrasında siyah beyazlıların yıldız ismi flaş bir karara imza attı ve ayrılmayı kafasına koydu. İşte detaylar...


Beşiktaş'ta son dakika ayrılık kararı... Süper Lig'in 27. haftasında, sahasında Antalyaspor'u konuk eden siyah beyazlılar, evinde beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, maç sonu yaptığı konuşmada oyuncularına sitem ederken, "Zor iki devre oldu. İlk 45 dakika bizim için tamamen çöp niteliğindeydi. Hiçbir şey yapmadık, konsantre olmakta zorlandık." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından siyah beyazlılarda bir sürpriz daha yaşandı... Sezon başında İngiltere Premier Lig devi Arsenal'den kiralanan Elneny, sezon sonunda ayrılma kararı aldı.

SERGEN YALÇIN 'KALSIN' DEMİŞTİ AMA...

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın 'gelecek sezon kalsın' diyerek olumlu rapor vermesine karşın Mısırlı yıldız tarafını ayrılıktan yana kullandı.

ARSENAL İLE GÖRÜŞMELER BAŞLAMIŞTI

Öte yandan Yalçın'ın bu direktifinin ardından siyah beyazlı yöneticiler, Elneny için Arsenal ile pazarlığa dahi başlamıştı.

ADA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Takvim'in haberine göre Mohammed Elneny'in gelecek sezon için ilk hedefi yeniden Premier Lig'e dönmek.


OLIMPIAKOS RESMEN İSTEDI

Yunan ekibi Olimpiakos'un, Elneny'e ve Arsenal'e teklif götürdüğü bilinirken, Mısırlı yıldıza Premier Lig'den de tekliflerin olduğu, oyuncunun Ada'da futbol hayatına devam etmek istediği ifade edildi.

KULÜBE İHTAR ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Mısırlı star geçtiğimiz günlerde alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübe ihtar çekmiş ve ardından yönetim oyuncuyu kaybetmemek için para ödemesi gerçekleştirmek zorunda kalmıştı.

Beşiktaş Yönetimi'nin gelişmelerden rahatsız olduğu ve Elneny'den umudunu kestiği ortaya çıktı.

MOHAMMED ELNENY KİMDİR?

11 Temmuz 1992'de, Mısır'ın Mahalla şehrinde dünyaya gelen Elneny, 1.79 boyunda ve ön libero mevkinde forma giyiyor. Kariyerine Mısır kulübü El Ahly Kairo U19'da başlayan Elneny, daha sonra, El Mokawloon U19, El Mokawloon SC, FC Basel 1893, Arsenal ve Beşiktaş'ta forma giydi.

Elneny, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 29 maça çıkarken 2 asist üretti ve 2440 dakika sahada kaldı. Öte yandan Elneny, Mısır Milli Takımı ile 77 maça çıkarken 6 gol kaydetti.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder