Sergen Yalçın kararını verdi! Burak Yılmaz yerine... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle yaklaşık 3 ay boyunca ertelenen Süper Lig'e yeniden dönüyor. Şampiyonluk umudunu koruyan Kartal'da teknik direktör Sergen Yalçın, cezası nedeniyle forma giyemeyecek Burak Yılmaz'ın yerine oynayacak ismi buldu.


Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, kafasındaki 11'i belirledi.

Siyah beyazlıların tecrübeli hocası, cezası nedeniyle Antalya maçın oynayamayacak Burak Yılmaz'ın yerine oynatacağı ismi buldu.

UMUT NAYİR 11'E

Takvim'in haberine göre, Burak Yılmaz yerine Antalyaspor karşısında Umut Nayir forvetteki yerini alacak.

Sakatlığı geçen N'Koudou da bu karşılaşmada forma giyebilecek. Forvette Umut Nayir, Güven Yalçın ve Boateng üzerinde önce kafa yoran Sergen Yalçın daha sonra bu mevkide Umut'u oynatmaya karar verdi. Umut'un idmanlardaki performansı nedeniyle ilk 11'de yer alması kararlaştırıldı.

Yalçın'ın Umut'la özel olarak ilgilendiği de ortaya çıktı. Antalyaspor önünde Boateng'in de forvet arkasında yer alacağı öne sürüldü. Ganalı futbolcu ilk 11'de yer alırken Adem Ljajic'in de bu karşılaşmada kulübeye çekilmesi bekleniyor. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder