Sergen Yalçın’a karşı hiç kaybetmedi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın’a karşı hiç kaybetmedi

Share This

Ligde son iki maçta galibiyet yüzü göremeyen Konya’da Bülent Korkmaz, teknik adam olarak bugüne kadar Sergen Yalçın’a karşı hiç kaybetmedi. Korkmaz, Sergen hocanın takımları önünde 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.


Salgın sonrası Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Konyaspor, önce Gençlerbirliği’ne deplasmanda 2-1 yenildi, daha sonra da sahasında Sivasspor’la 2-2 berabere kaldı. 3 puan hasretine Beşiktaş önünde son vermek isteyen Konya’da teknik direktör Bülent Korkmaz’ın, Siyah-Beyazlılar’ın hocası Sergen Yalçın’a karşı başarılı performansı, konuk ekip için ayrı bir motivasyon kaynağı olarak dikkatleri çekiyor. Korkmaz, Sergen hocaya karşı ligde teknik adam olarak bugüne kadar 3 kez rakip oldu. İlk olarak 2015’te Mersin İdman Yurdu’nun başında, Sergen Yalçın’lı Sivas’la 2-2 berabere kalan Korkmaz, daha sonra geçtiğimiz yıl Antalyaspor’un başında meslektaşını iki kez mağlup etti. Korkmaz’lı Antalya, Sergen hocanın yönetimindeki Alanyaspor (16 Mart 2019’da) ile Yeni Malatya’yı (29 Eylül 2019’da) 3-0’lık skorlarla devirmeyi başardı.

3 eksik bulunuyor

Bu akşam Sergen Yalçın’a karşı başarılı grafiğini sürdürmek isteyen tecrübeli teknik adamın Konya’sında cezalı yok ancak 3 eksik bulunuyor. Alınan bilgiye göre Guilherme, Ozan Can ve Hurtado, sakatlıkları nedeniyle bu zorlu mücadelede takımlarının yanında olamayacaklar. (Fanatik)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder