Transfer piyasası çıldırdı! Beşiktaş geri adım attı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer piyasası çıldırdı! Beşiktaş geri adım attı!

Share This

Yabancı kontenjanının düşürülmesi ihtimali oyuncuların fiyatlarını yükseltti. Altınordu'da forma giyen Kerim Alıcı için 1 milyon Euro, Doğukan İnci için 600 bin dolarlık talep Beşiktaş yönetiminin geri adım atmasına neden oldu.


Gelecek planlamasında alt liglerden genç isimlere yer vermeyi hedefleyen Beşiktaş, kadrosunda özellikle görmek istediği iki isim için görüşmelerden sonuç alamadı. Gökhan Gönül'ün durumunun belirsizliğinde sağ beke alternatif olarak düşünülen Kerim Alıcı için Altınordu 1 milyon Euro'ya yakın bonservis ve gelecek transferinden pay istedi.

Transfer görüşmelerini Erdal Torunoğulları'nın yürüttüğü sol kanat oyuncusu Doğukan İnci için de Karşıyaka, 600 bin dolar talebinden geri adım atmadı.

Beşiktaşlı yöneticiler, alt liglerde ilgilendikleri başka futbolcuların da olduğunu ancak yabancı kontenjanının düşeceğine yönelik kamuoyunda yer alan açıklamalar sonrası piyasanın anormal şekilde yükseldiğini dile getirdiler. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder