Vodafone Park'ta Fikret Orman sürprizi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile Konyaspor araında Vodafone Park'ta oynanan maçta eski başkan Fikret Orman'ın karton taraftar olarak statta yer alması dikkat çekti. Bu görselin ortaya çıkması sosyal medyada da günü konusu oldu.


Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Beşiktaş, 29. haftanın açılış maçında düşme hattındaki Konyaspor’u ağırladı. Denizlispor'u farklı geçen Sergen Yalçın'ın ekibi, Konya engelini de 3-0'la aştı ve çıkışını sürdürdü. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleye damga vuran Burak Yılmaz, 1 gol, 2 asistle maçın yıldızı oldu.

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Beşiktaş - Konyaspor maçında Vodefone Park'ta 'karton taraftar' olarak yerini aldı. Siyah beyazlıların 3-0 kazandığı maçın ardından Fikret Orman maketinin tribünde yer alması dikkatlerden kaçmadı.  Beşiktaş'ın sosyal medyada paylaştığı takım fotoğrafında arka planda Fikret Orman maketinin yer aldığı görüldü. Fotoğraf, sosyal medyada da kısa zamanda trend oldu. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder