Dorukhan Toköz transferinde son dakika! Fenerbahçe'den sonra bir Süper Lig takımı daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dorukhan Toköz transferinde son dakika! Fenerbahçe'den sonra bir Süper Lig takımı daha...

Share This

1 Temmuz'da başlayan ve 22 Eylül'de bitecek olan yaz transfer döneminde kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına başladı.


Bir yandan lig maçları bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekipleri, yabancı kuralını göz önünde bulundurarak transfer planlamasını yapmaya başladı. İşte spor basınındaki transfer haberleri...

GALATASARAY DA DEVREDE

Takvim'in haberine göre Beşiktaş’tan 350 bin Euro’luk maaşının 1 milyon Euro’ya çıkmasını isteyen Dorukhan Toköz 650 bin Euro’luk teklif gelince ayrılık kararı aldı. Fenerbahçe 1.2 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, Galatasaray da atağa kalktı.

Ayrıca İspanyol basınından Beşiktaş için flaş bir iddia daha geldi. Gazetelere göre La Liga’dan düşen Espanyol’da forma giyen Wu Lei, Siyah-Beyazlılar’dan teklif aldı. Çinli sol kanat oyuncusu bu sezon 47 maçta oynadı ve 8 gol attı. 

EMRE ÇOLAK GERİ DÖNÜYOR

İspanyol ekibi Deportivo ile sözleşmesi fesh eden Emre Çolak, yeniden Türkiye’ye dönme aşamasında. Tecrübeli oyuncuyu Süper Lig’den birçok takımın takibe aldığı öğrenildi. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni yabancı kuralı sonrası yıldız oyuncuyu transfer etmekte kararlı. 

NANI'NIN YEĞENİ BEŞİKTAŞ'A!

Sabah'ın haberine göre ise yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş maaşında indirime gitmeye yanaşmayan Adem Ljajic'in yerine Fenerbahçe'nin eski yıldızı Luis Nani'nin yeğeni Angel Gomes için görüşmeler başladı. 

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder