Fuat Çapa: "Quaresma'nın geleceği..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Quaresma, takımdan ayrılacak mı? Kasımpaşa'da transfer operasyonunu kim yönetiyor? Aytaç Kara, milli takıma çağrılmalı mı?


"İnancımız tamdı"

Kasımpaşa'nın pandemi dönüşündeki performansını yorumlayan Fuat Çapa, "Pandemi dönemini iyi değerlendirdik. Takımımıza çok sayıda yeni oyuncu katılmıştı ve biz de yeniydik. Pandemi sürecinde oyuncuları daha iyi tanıdık. İdmanlara başladıktan sonra da kaldığımız yerden devam ettik. Biz sadece işimize odaklanıyoruz. Her maç final niteliğinde geçiyor. Bizim hedefimiz yukarıya çıkmak. Gelecek sezonda da bu oyuncu grubunun neler yapabileceğini görmek için önemli bir 5 maç önümüzde. Ligde kalacağımıza inancımız tamdı. Bizim için güzel bir 5 hafta olacak ve bu 5 haftada gelecek sezona hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

"Transferde tek isim Serkan Reçber"

Hajradinovic'in yaptığı "Başakşehir şampiyon olursa sevinirim" açıklamasını değerlendiren Fuat Çapa, "Hajradinovic'in orada arkadaşı vardır. Bunu çok büyütmeye gerek yok. Herkes tanıdıklarının başarılı olmasını ister. Burada transferlerle ilgili yetkili isim Serkan Reçber. Hajradinovic'le ilgili bir gelişme var mı bilmiyorum. Bu konuları konuşmanın bence zamanı deği" ifadelerini kullandı.

"Şenol Güneş..."

Aytaç Kara ve Yusuf Erdoğan'ın çok yetenekli oyuncular olduğunu belirten Fuat Çapa, "Aytaç çalışmayı çok seviyor ve her görevi yerine getiriyor. Takımın dengesini sağlayan bir oyuncu. Milli takım için takip edilen bir oyuncu ve kadroda da değerlendirileceğini düşünüyorum. Şenol Hoca gerek duyduğu zaman milli takım kapasını ona açacaktır. Yusuf Erdoğan da çok özellikli bir oyuncu. Yusuf Erdoğan sakatlıktan döndü ama şu anda kendisini toparladı" dedi


Ricardo Quaresma açıklaması!

Son olarak Ricardo Quaresma'nın geleceğiyle ile ilgili konuşan Fuat Çapa, "Oyuncuların gelecek sezondaki planlarıyla ilgili şu anda konuşmuyorum. Şu anda %99 ligde kaldık ve yeni bir hedefimiz var. Kalan 5 maça odaklanmış durumdayız. Quaresma son zamanlarda daha çok oynuyor. Quaresma'nın geçmişine saygı duyuyoruz. Oynadığı zamanlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor ve antrenmanlarda çok iyi çalışıyor" diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder